Häähnintupa

Häähnintupa on kaikille retkeilijöille tarkoitettu autiotupatyyppinen retkeily- ja levähdystupa sekä kokous-, pikkujoulu- ym. paikka Häähninmäellä Hankasalmen ja Konneveden rajalla. Häähnintupa-opasteet Hankasalmelta Säkinmäentieltä Purtomäentieltä.

Tuvan rakensivat yhteistyössä Hankasalmen Latu ja Polku, Hankasalmen Kameraseura ja Sirkkamäen kyläyhdistys kevään 2012 aikana. Rahoitus saatiin Maaseutukehitys ry:n hankerahoituksena.

Mökissä voi syödä eväitä, lämmitellä ja nauttia ympärillä olevasta luonnosta. Siellä on takka ja kaasuhella, pirtinpöytä; varustuksena on mm. kahvipannu ja kattilat, joten mökissä voi kiehauttaa kahvit tai laittaa ruokaa. Siellä voi myös yöpyä; yläparvella on patjat ja peitot viidelle, enemmänkin mahtuu.

Tuvalla on mahdollisuus järjestää erilaisia tilaisuuksia, mm. kokouksia, virkistystapahtumia jne. Jos ilmoitat etukäteen tulostasi tuvasta vastaavalle Pekka Rossille, puh. 040 522 9886, niin mökki odottaa lämpimänä.

Tuvan toiminnasta vastaa tupatoimikunta, joka mielellään ottaa vastaan ideoita ja palautetta.
Facebookissa on Häähnintuvan sivusto www.facebook.com/haahnintupa , jossa kerrotaan tuvasta, sen toiminnasta ja ilmoitetaan ajankohtaisista tapahtumista. Siellä voit kommentoida ja kertoa ideoitasi ja palautettasi.