Häähnintupa

Häähnintupa on kaikille retkeilijöille tarkoitettu autiotupatyyppinen retkeily- ja levähdystupa sekä kokous-, pikkujoulu- ym. paikka Häähninmäellä Hankasalmen ja Konneveden rajalla.

Häähnintupa-opasteet Hankasalmelta Säkinmäentieltä Purtomäentien, Ristimäestä päin Sirkkamäentiltä Läheajontien sekä Sirkkamäki-Säkinmäki -väliseltä tieltä Talkooahontien risteyksessä. Osoite on Häähnintuvantie 160 (tuvan parkkipaikka).

Tuvan rakensivat yhteistyössä Hankasalmen Latu ja Polku, Hankasalmen Kameraseura ja Sirkkamäen kyläyhdistys kevään 2012 aikana. Rahoitus saatiin Maaseutukehitys ry:n hankerahoituksena.

Mökissä voi syödä eväitä, lämmitellä ja nauttia ympärillä olevasta luonnosta. Siellä on takka ja kaasuhella, pirtinpöytä; varustuksena on mm. kahvipannu ja kattilat, joten mökissä voi kiehauttaa kahvit tai laittaa ruokaa. Siellä voi myös yöpyä; yläparvella on patjat ja peitot viidelle, enemmänkin mahtuu.

Tuvalla on mahdollisuus järjestää erilaisia tilaisuuksia, mm. kokouksia, virkistystapahtumia jne.  Mikäli olet tulossa yöpymään tai haluat järjestää tilaisuuden Häähnintuvalla, ota yhteyttä tuvasta vastaavaan Pekka Rossiin, puh. 040 522 9886.

Facebookissa on Häähnintuvan sivusto www.facebook.com/haahnintupa , jossa kerrotaan tuvasta, sen toiminnasta ja ilmoitetaan ajankohtaisista tapahtumista. Siellä voit kommentoida ja kertoa ideoitasi sekä antaa palautetta.