Ajankohtaista ja tulevaa

LOGOKILPAILU

Hankasalmen Latu ja Polku ry. etsii yhdistykselle logoa.

Järjestämme kaikille avoimen kilpailun logosuunnittelukilpailun.

Haluaisitko sinä suunnitella sen meille? Pane luovuutesi valloilleen ja tee meille ehdotus, joka kuvastaa yhdistystämme ja toimintaamme!

Hankasalmen Latu ja Polku on perustettu vuonna 1986.  Olemme Suomen Ladun paikallisyhdistys (www.suomenlatu.fi).  Yhdistyksemme kotisivut ovat osoitteessa hankasalmenlatujapolku.suomenlatu.org ja Facebook-sivut www.facebook.com/hankasalmenlatujapolku

Toimintaan kuuluvat Häähnintuvan ja Häähninmäen ulkoilualueen hoito, avantouinti, hiihto, lumikenkäily, melonta, patikointi, pyöräily, retkeily sekä retkiluistelu.

Logoa tullaan käyttämään mm. verkkosivuilla, tiedotteissa, mainoksissa, koulutus- ja esittelymateriaaleissa, painotuotteissa ja muissa jäsentuotteissa.

Logoehdotukset tulee toimittaa viimeistään 31.7.2021 sähköpostiosoitteeseen ritva.s.hanninen@gmail.com.

Ehdotusten määrää kilpailijaa kohti ei ole rajattu. Lähetä kukin ehdotus omana sähköpostiviestinään. Kilpailutyöt toimitetaan sähköisesti esimerkiksi JPG-, PSD- tai TIFF- tiedostona. Logon valinta tehdään anonyymisti. Pane sähköpostiviestiin nimimerkkisi ja erilliseen liitteeseen tekijän nimi ja yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Voittaja saa palkintona 150 euroa!
Kilpailu on avoin kaikille.

 

Kilpailun säännöt:

Logon tulee toimia sähköisessä ja painetussa käyttöympäristössä sekä pienessä että suuressa koossa, värillisenä ja mustavalkoisena. Logo ilmentää yhdistyksen toimintaa.

Logossa käytetään tekstiä Hankasalmen Latu ja Polku. Logon tulee toimia sekä tekstin kanssa että pienikokoisena ilman sitä. Logoehdotuksen tulee olla kilpailuun osallistuvan itsensä suunnittelema. Osallistuja vastaa siitä, että hänen lähettämänsä logo ei loukkaa muiden tekijänoikeuksia ja että hänellä on täydet oikeudet tunnuksen käyttämiseen kilpailutyönä.

Voittajatyön tekijä sitoutuu siirtämään kaikki tekijänoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, ilman erillistä korvausta. Muiden kilpailuun osallistuneiden logoehdotusten tekijänoikeus säilyy tekijöillä. Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyjen kuvien ja piirroksien oikeuksia kolmansille osapuolille.

Kilpailun voittajan valitsee Hankasalmen Ladun ja Polun hallitus. Voittaja julkaistaan loppukesästä 2021 ja palkinto on 150 €. Tarvittaessa yhdistyksellä on oikeus olla valitsematta voittajaa tai olla ottamatta käyttöön voittanutta ehdotusta

Logoehdotukset tulee toimittaa viimeistään 31.7.2021 sähköpostiosoitteeseen ritva.s.hanninen@gmail.com

Lisätietoja:
Ritva Hänninen
sihteeri
Hankasalmen Latu ja Polku ry


TulevaaLisätietoja tapahtumista


Sihteeri Ritva Hänninen, puh, 040-538 2146, ritva.s.hanninen@gmail.com